Blog

Lees hier onze publicaties in onze blog.

Lukowa Klimaattechniek introduceert 'De Ecosmart'.

Lukowa Klimaattechniek uit Barneveld is de vertegenwoordiger in de Benelux voor de ventilatie-producten van Nuaire uit Wales. Deze producten staan bekend om hun vraaggestuurde energiezuinige regeling in combinatie met een laag
geluidsniveau. De fabriek heeft onder de naam Ecosmart producten voorbereid voor een complete vraaggestuurde vrijgave en -regeling. Het gaat hier om: axiaalventilatoren, boxventilatoren en VR-WTW units. De vrijgave kan bestaan uit:
een tijdklok, een bewegingsmelder, een extern inschakelcommando, een gebouwbeheerssysteem,een hygrostaat of thermostaat. 
De regelaar kan bestaan uit: een temperatuursensor, een relatieve vochtigheidssensor, een gebouwbeheerssysteem,een CO2 sensor, en een bedieningspaneel.
Alle vrijgave-accessoires en -regelaars zijn door middel van meegeleverde bekabeling met stekkers 'plug and play' aan te sluiten. Is een unit vrijgegeven dan kunnen één of meerdere sensoren traploos de bediening van de ventilator, de verwarmingsbatterij of de koelbatterij overnemen.

Lukowa Klimaattechniek
Barneveld
www.lukowa-techniek.nl
0342 - 420717

Lukowa Klimaattechniek uit Barneveld levert in de Ecosmart serie de 'SqurboXbox'.

Deze VR-WTW units, luchthoeveelheid tot 1.400m3/hr, zijn uitgevoerd met filters, automatische bypass, ingebouwde minimum en maximum toerenregelaars, overwerktimer en een storingsmelding.
De units zijn voorzien van energiezuinige, gelijkstroom ventilatormotoren met een hoog rendement, dubbelwandige (deels) verwijderbare panelen voor een extreem laag geluidsniveau en een onderhoudsvriendelijke uitvoering.
Alle uitvoeringen zijn voorzien van ingebouwde en voor-bedraade mogelijkheden zoals aansluiting op GBS, mogelijkheid voor achtergrond of boost ventilatie, aansluiten van diverse sensoren voor het regelen op basis van temperatuur, vochtigheid, CO2 en aanwezigheid.
De afmetingen van 170cm lang, 124cm breed, 35cm hoog en een gewicht van 100 kg maken de unit geschikt voor montage boven een verlaagd plafond. 
Deze unit is uitermate geschikt voor de gebalanceerde ventilatie van klaslokalen, vergaderruimten, kinderdagverblijven, kleine en middelgrote kantoren en winkels.
Een versie voor woningen, luchthoeveelheid 270m3/hr, is ook beschikbaar.