In het voorjaar van 1998 is Lukowa in de huidige vorm van start gegaan, toen nog onder de naam Lukowa Techniek. Sinds 2006 opereren we onder de naam Lukowa Klimaattechniek BV.

Tot 2018 was Lukowa gehuisvest aan de Marchandweg 24 te Barneveld. In 2018 is het bedrijf verhuisd naar de Hanzeweg 35-R te Barneveld.

 

Naast de levering van ventilatiematerialen (in de breedste zin van het woord) heeft Lukowa Klimaattechniek ook een adviserende functie; de benodigde technische kennis is gebaseerd op een 10-tallen jaren ervaring in de klimaat-/ventilatietechniek van diverse mensen binnen de organisatie. Tevens kunnen er van maandagochtend 07:00u t/m vrijdagmiddag 17:00u materialen aan de balie afgehaald worden. Lukowa levert binnen 24 uur.

 

Lukowa Klimaattechniek werkt aan een continue verbetering van klimaattechnische vraagstukken, waarbij de wensen van onze afnemers ALTIJD centraal staan. Uiteraard probeert Lukowa te allen tijde naast een hoge kwaliteit ook het milieu in ogenschouw te nemen, waarbij duurzaamheid in een hoog vaandel staat.