Ecosmart in INSTALLATIETOTAAL

Lukowa Klimaattechniek introduceert 'De Ecosmart'.

Lukowa Klimaattechniek uit Barneveld is de vertegenwoordiger in de Benelux voor de ventilatie-producten van Nuaire uit Wales. Deze producten staan bekend om hun vraaggestuurde energiezuinige regeling in combinatie met een laag
geluidsniveau. De fabriek heeft onder de naam Ecosmart producten voorbereid voor een complete vraaggestuurde vrijgave en -regeling. Het gaat hier om: axiaalventilatoren, boxventilatoren en VR-WTW units. De vrijgave kan bestaan uit:
een tijdklok, een bewegingsmelder, een extern inschakelcommando, een gebouwbeheerssysteem,een hygrostaat of thermostaat. 
De regelaar kan bestaan uit: een temperatuursensor, een relatieve vochtigheidssensor, een gebouwbeheerssysteem,een CO2 sensor, en een bedieningspaneel.
Alle vrijgave-accessoires en -regelaars zijn door middel van meegeleverde bekabeling met stekkers 'plug and play' aan te sluiten. Is een unit vrijgegeven dan kunnen één of meerdere sensoren traploos de bediening van de ventilator, de verwarmingsbatterij of de koelbatterij overnemen.

Lukowa Klimaattechniek
Barneveld
www.lukowa-techniek.nl
0342 - 420717