Bedrijfsovername

Langs deze weg informeren wij u over de directiewisseling bij Lukowa Klimaattechniek BV.

Vanaf 31 maart 2017 zal Harrie Kuip het stokje overdragen aan de heren Ramon Schrijvers en Jeffrey Duindam; de aandelen worden door hen overgenomen en zijn zij vanaf genoemde datum de nieuwe eigenaren van Lukowa Klimaattechniek BV.

Harrie is verheugd met deze overdracht, vanwege het feit dat op deze wijze de voortzetting van Lukowa Klimaattechniek voor de komende jaren is gewaarborgd.

 

Zowel Ramon Schrijvers als Jeffrey Duindam zijn al vele jaren actief in de ventilatiebranche en zijn zeker geen onbekenden met de materie, waardoor u als relatie nog steeds op de door u bekende manier met Lukowa zaken kunt blijven doen.

Uiteraard zal Harrie de komende periode nog wel zorgdragen voor een passende overdracht van allerlei zaken en geeft tevens ondersteuning daar waar nodig is, zodat voor u, als gewaardeerde relatie, de wisseling vlekkeloos gaat plaatsvinden.

Harrie zal vanaf 31 maart niet meer elke dag aanwezig zijn op de Marchandweg 24 te Barneveld. De voor u vertrouwde contactpersonen, Ben van den Brink en Mirjam Kuip, blijven bij Lukowa werkzaam en zijn/blijven bereikbaar onder de u

bekende telefoonnummers. Zij zullen worden bijgestaan door Marco Schoenmakers (06-41518559); hij zal samen met Ramon Schrijvers (06-13103700) de operationele leiding gaan overnemen.

Vanaf deze plaats bedankt Harrie u voor de prettige manier van zaken doen in de afgelopen 19 jaar. Hij spreekt de wens uit dat genoemde manier van zaken doen tussen u en Lukowa nog jaren voortduurt en wenst u zowel

zakelijk als privé alle goeds toe.